Over The Leann

Verantwoorde snacks als alternatief op je guilty pleasure.

Wij van The Leann willen mensen graag helpen met het aanbieden van alternatieven op hun guilty pleasure. Wij zijn namelijk van mening dat het hanteren van een verantwoorde levensstijl en het genieten van eten hand in hand moet gaan. Daarom bieden wij lagere calorisch alternatieven aan waarbij er zeker niet ingeleverd dient te worden op smaak en de experience van een heerlijk moment voor jezelf.

Momenteel hebben wij proteine ijs , Lenny & Larry’s Complete cookies en fantastische The Leann light sauzen in ons assortiment. Maar dit is nog lang niet alles dus houdt de website en onze social media accounts scherp in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe producten!

Met The Leann focussen wij ons op het aanbieden van verantwoorde alternatieven op de guilty pleasure van veel mensen. Wij zijn namelijk van mening dat verantwoord en light eten zeker niet veel minder hoeft te zijn dan het eten van de volvette en calorierijke varianten. Daarnaast zijn wij van mening dat iedereen lekker kan blijven snacken en geen gekke diëten hoeft te volgen om zijn of haar doelen te kunnen nastreven. Wij vinden namelijk dat je met een balans tussen voedzaam eten, lekkere snacks, drankjes en guilty pleasures je absoluut in staat bent om je levensstijl zo goed mogelijk te kunnen inrichten.

Verantwoorde levensstijl met verantwoorde snacks

In de huidige markt is er genoeg voedzaam eten te verkrijgen, zijn er genoeg lekker snacks en drankjes en ben je ook in je guilty pleasure snel voorzien. En het wordt zelfs met een paar drukken op de knop bij je thuisbezorgd. Vanuit onze eigen verantwoorde levensstijl, waar absoluut een lekker snack of guilty pleasure in past, missen wij nog wel eens het aanbod van producten die net overal tussen in vallen. Dus een lekker en verantwoord product die kan concurreren met zijn broer of zus die hoger in calorieën is. Verantwoord hoeft in deze niet gelijk gefocust te zijn op gezond maar wel impact kunnen hebben op je gezondheid op langer termijn door aanzienlijk minder calorieën binnen te krijgen.

The Leann – Light snacks met minder calorieën.

Er heerst in de huidige markt namelijk ook nog steeds de gedachten dat gezond eten je ook gaat helpen met het realiseren van een goed figuur of gaat helpen met afvallen. Helaas is dit niet altijd waar. Veel verantwoorde producten, ondanks dat ze erg goed voor je kunnen zijn op basis van vitamines en andere voedingswaardes, kunnen nog steeds enorm veel calorieën bevatten welke bij een grote consumptie op langere termijn nog steeds tot een ongezond effect kunnen leiden. Zodoende focussen wij on met The Leann niet direct op producten die zich specifiëren op een korte termijn gezondheid maar meer op producten met een lagere calorische waarde die je op lange termijn gaan helpen bij een gezond gewicht en het realiseren van je doelen. Wij willen namelijk mensen kunnen helpen bij het volhouden van hun opgestelde doelen of bij het volhouden van hun verantwoorde levensstijl.

Hierbij zien we wederom weer een balans. In dit geval tussen gezonde voeding en het toevoegen van caloriearme producten of light snacks die wellicht niet direct impact hebben op je gezondheid, maar je op langer termijn absoluut gaan helpen met het streven naar je doelen. Indirect hebben deze light producten dus impact op je lange termijn gezondheid.

Met deze gedachten zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen en produceren van light producten en verantwoorde snacks onder ons eigen merk The Leann. Hieruit zijn allereerst de verantwoorde snacks The Leann proteïne ijsjes en de light sauzen ontstaan. Deze producten, met een lage hoeveelheid calorieën, passen enorm goed in een verantwoorde levensstijl maar vooral doordat ze nog steeds een goede smaak hebben en voor veel eetgenot zorgen. Maar dan wel zonder al die negatieve calorische consequenties. Je kan deze light snacks het beste vergelijken met een nacht stappen maar dan zonder een kater de volgende ochtend ;). Een win win!

The Leann – Verantwoord productaanbod

Naast ons eigen merk The Leann zijn we constant in de markt op zoek naar verantwoorde producten die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie waarbij smaak en structuur streng onder de loep genomen worden. Maar waar we uiteraard ook kijken naar het complete calorische plaatje en de specifieke voedingswaardes van deze lightproducten. Deze verantwoorde producten met minder calorieën die door test komen vind je terug in onze proteïne koekjesproteïne repenproteïne snacks of light dranken categorieën. Momenteel hebben we light producten van o.a. Lenny & Larry’sMonster EnergyBattle Bites, UFIT en Boost Ball.

Ons doel met het aanbieden van deze verantwoorde producten is om mensen te helpen bij het realiseren van hun doelen en het vergroten van het aanbod van verantwoorde snacks voor mensen met een gezonde levensstijl. Onze lightproducten kunnen namelijk je verantwoorde gerechten lekkerder maken door middel van een light sausje, voor een verantwoord snack moment zorgen met onze proteïne snacks of een moment creëren dat je lekker onderuitgezakt een hele bak proteïne ijskan opeten. En dit alles zonder dat je je hier schuldig over hoeft te voelen want al onze lightproducten zijn laag in calorieën.

Lekkerder en verantwoorde eten met lightproducten.

Verder zijn wij van mening dat wanner je lightproducten lekker kan maken dat we hopelijk zelfs een beetje invloed kunnen hebben op overgewicht en de mindset van mensen. Want light eten kan net zo lekker zijn als “normaal” eten zolang je alles maar goed op elkaar afstemt. Combineer die salade eens met de verantwoorde Good Garlic saus en je hebt zowaar een heerlijke maaltijd, of neem een flesje light Mayo-Nice saus mee naar het restaurant en je bespaart eenvoudig honderden calorieën naast je frietjes en dat zonder moeite. Balans is key en wij hopen je hierbij te kunnen helpen!

Tenslotte zorgen onze lekkere verantwoorde producten ervoor dat je de drang naar een volvette variant minder zal gaan hebben. Zodoende kan je dus ook gewoon je doelen bereiken zonder het gevoel te hebben dat je iets hebt moeten laten liggen of niet hebt mogen eten. Het voorziet dus in alle guilty pleasure momenten zonder de negatieve impact van veel calorieën! Verantwoord eten met minder calorieën hoeft namelijk helemaal niet ten kosten te gaan van smaak of eetgenot.

Your Cart