Klantenservice

Contact

Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via info@theleann.nl. Wij streven er naar om binnen 1 werkdag inhoudelijk terug te komen op je vragen.

Verzendmogelijkheden

Momenteel zijn onze ijsjes alleen beschikbaar in gemeente Groningen. Echter zijn de rest van onze producten in heel Nederland verkrijgbaar! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Verzending binnen de gemeente Groningen

Binnen de gemeente Groningen maken wij gebruik van het netwerk van Fooddrop. Dit houdt in dat de geplaatste bestelling opgehaald wordt uit ons magazijn en de volgende dag ter plekke bij jou bezorgd kan worden. Door deze manier van verzending zijn wij in staat om tussen 18:00 en 20:00 al onze producten te bezorgen. Na de bestelling ontvangt en een e-mail met de leverdag en de timeframe van de bezorging. En mocht je echt lekkere trek hebben dan kunnen we zelfs de mogelijkheid bieden om op dezelfde dag te leveren. Zorg er wel ten alle tijden voor dat je thuis bent want we kunnen niet garanderen dat de producten goed binnen komen als de deur niet opgedaan wordt, daarnaast zal de bezorger de producten weer mee terug nemen als niemand deze aanneemt.

Bezorgkosten

Wij rekenen voor onze bestellingen €4,50 onder de €35 en geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €35.

Benodigde ruimte binnen de vriezer

Wij leveren onze producten in 500ML bakken. Dit zijn verpakkingen die vergelijkbaar zijn met o.a. Ben & Jerry’s, Breyers en OPPO uit de supermarkt. Zodoende is er een vriesvak nodig van minimaal 4 500ML verpakkingen.

Kwaliteit van de producten

Wij staan als verkoper in voor de kwaliteit voor onze producten. Producten moeten namelijk wel beantwoorden aan de redelijke verwachting die u hiervan als klant mag hebben. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag en gaan wij gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing. Deze ‘wettelijke garantie’ geldt onverminderd eventuele extra aangeboden garanties

Herroepingsrecht ijs producten

Al ons ijs is uitgezonderd van het herroepingsrecht doordat wij niet langer de kwaliteit van het ijs kunnen garanderen nadat het ijs bij u is afgeleverd.

Bestelproces

Wij van The Leann zijn van mening dat het bestellen van onze producten zeer eenvoudig moet zijn. Zodoende hebben wij het volgende bestelproces op onze website verwerkt:

  • Kies uw product(en)
  • Voeg deze toe aan de winkelwagen
  • Ga door naar de checkout om uw gegevens achter te laten en de manier van verzending te kiezen
  • Betaal uw bestelling
  • Bevestig uw bestelling
  • Geniet van uw bestelling!

Betaalmogelijkheden

U kun uw bestelling betalen door middel van Ideal ,Creditcard (Mastercard of Visa) of Klarna.